Over de vereniging

​Studentenvereniging Circumflex is de oudste en grootste traditionele studentenvereniging van Maastricht. Sinds haar oprichting in 1971 is zij met haar ondernemende karakter dé vernieuwende en bepalende kracht van studentenstad Maastricht. Bovendien is zij sinds haar intrede in sociëteit De Kaap in 2008, een monumentaal pand op 100 meter afstand van het Vrijthof, de enige centraal gelegen studentenvereniging van Maastricht. Sociëteit De Kaap vormt het epicentrum voor alle leden. Hier kunnen zij eten, vergaderen, borrelen en in speciaal ingerichte studieruimtes studeren.

Kenmerkend voor Circumflex is de duale verenigingsstructuur van jaarclubs en disputen. Met je jaargenoten vorm je in de eerste acht weken van je lidmaatschap een jaarclub. Daarna kun je gevraagd worden voor een dispuut, een verband dat door de jaren heen gaat en je verenigingsleven een extra dimensie kan geven. Met deze groepen ga jij een prachtige studententijd tegemoet vol borrels, 21-diners, toernooien, vakanties en nog veel meer. Bij Circumflex maak je vrienden voor het leven! 

Naast de vele contacten die je opdoet als lid van onze vereniging, leer je jezelf ontwikkelen op allerlei vlakken door bijvoorbeeld commissie- of bestuurswerk, en kun je actief aan je CV bouwen. Ook kun je als lid gebruik maken van onze inpandige studieruimte, of in contact komen met een van onze partners.

Documentnaam2.JPG