Studentenvereniging CircumflexU kunt via deze link reserveren voor de verschillende evenementen van SV Circumflex tijdens de INKOM 2021!

Studentenvereniging Circumflex is de oudste en grootste traditionele studentenvereniging van Maastricht. Sinds 1971 ondernemend, vernieuwend en bepalend in onze studentenstad. Als enige vereniging centraal gelegen in ons monumentale pand in de binnenstad en verbonden aan het Aller Heiligen Convent, een netwerk van ruim 12.000 verenigingsstudenten door heel Nederland.

Dit is Circumflex, dit zijn wij!

Benieuwd naar alles dat wij te bieden hebben? Neem een kijkje op deze site en schroom vooral niet om contact op te nemen of om langs te komen op onze Sociëteit.

Evenementen.

Onze aankomende evenementen of bekijk ze allemaal.

0Huizen
0Diesgala's oud
0Samenwerkingen
0Reünisten

Nieuws.

Ons laatste nieuws of bekijk ons volledige nieuwsoverzicht.

Stille Tocht Tanja Groen

27 jul. 2021

Stille tocht voor Tanja Groen op de dag van haar verdwijning Op initiatief van studentenvereniging Circumflex en Stichting ‘De Gouden Tip’ zal op 31 augustus een stille tocht voor Tanja Groen... Lees meer

Stille Tocht Tanja Groen

Lustrum Weergaloos (update)

18 jun. 2021

Tot onze grote spijt moeten we u mededelen dat de lustrumweek van 25 tot en met 31 juli 2021 geen doorgang zal vinden. De reden hiervoor is de recente mededeling van de overheid, die luidde dat... Lees meer

Lustrum Weergaloos (update)