Circumflex Charity Week

Circumflex Charity Week

Afgelopen week stond Studentenvereniging Circumflex in het teken van de Charity Week. Deze werd geleid door onze Charity Commissie, welke zich inzet voor het geode doel en de maatschappelijke betrokkenheid bij de stad. In deze week heeft de commissie een aantal acties op touw gezet om geld in te zamelen voor Studentendesk Rode Kruis Maastricht. De Studentendesk zet zich dit jaar in om geld op te halen voor 3FM Serious Request. Zij komen dit jaar in actie voor het Rode Kruis dat medische hulpverleners ontlast en verspreiding van corona tegengaat.

Op maandag organiseerde de commissie een mensa waarvoor 270 aanmeldingen waren. Normaal is zo’n mensa op onze Sociëteit, maar dit werd creatief opgelost door onze eigen Circumflex Bezorgt Thuis. Op donderdag werd er ook een ontbijt thuisbezorgd en konden leden de gehele week bierpakketten ophalen op De Kaap. Al met al, was het een hele succesvolle week en hebben we uiteindelijk een mooi bedrag van €512,11 opgehaald. Dit bedrag is aan Angelique Hendriks, de Voorzitter van het Rode Kruis Maastricht, overhandigd aan het eind van de week.

Daarnaast zijn er op vrijdag 4 december in samenwerking met MSV Tragos en SV KoKo 552 zakjes pepernoten van Van Delft rondgebracht in de woonzorgcentra van Envida Zorgthuis in Maastricht. Door middel van een kleine donatie konden leden van onze studentenverenigingen de ouderen een hart onder de riem steken tijdens deze feestmaand. Naast het zakje pepernoten zat er van elke donateur een persoonlijke boodschap.

Zo houden we elkaar in de gaten én laten we elkaar ook weten dat we een oogje in het zeil houden: Veerzeenuuch

Link naar het artikel van de Observant: https://www.observantonline.nl/Home/Artikelen/articleType/ArticleView/articleId/19107/Liefs-Lieke   

- Floor van Dommelen

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen