**Na de INKOM Cantus in het MECC zal de Circumflex bus je vanaf de Paul-Henri Spaaklaan afzetten in het centrum van Maastricht, naast Sociëteit de Kaap!**

Halverwege de mooiste week van je beginnende studentenleven is het tijd voor de avond van verrassing en willekeur: LOSBANDIG!

SV Circumflex opent zoals gewoonlijk beide zalen. Ieder halfuur van 23:00 tot 05:00 zal er in iedere zaal een grote SPECIAL ACT zijn die de Sociëteit de Kaap op haar grondvesten zal laten schudden!

Veel meer kunnen wij natuurlijk ook niet kwijt, dus kom zelf maar kijken op dé INKOM party van de woensdagavond!

___________________

Ga jij studeren in Maastricht en wil je meer te weten komen over SV Circumflex? Of heb je nog geen slaapplek gevonden? Stuur dan een berichtje naar Ruben op 06 40 77 74 29.

Instagram: https://www.instagram.com/svcircumflex/
Huizen: https://www.facebook.com/groups/423611231702258/

___________________

*Disclaimer: De Algemene Introductieweek van Maastricht, de INKOM, wordt georganiseerd door de Werkgroep INKOM namens de Maastricht University en Zuyd Hogeschool (www.inkom.nl). De Werkgroep INKOM is als organisatie verantwoordelijk voor het gehele INKOM programma. De Werkgroep INKOM en SV Circumflex werken samen met verschillende activiteiten om een fantastische week neer te zetten.