Daarom CircumflexBen jij van plan om je studententijd écht naar een hoger niveau te tillen? Dan sluit je je aan bij Circumflex, de studentenvereniging die dit met het grootste ledenbestand van Maastricht, bijna vijftig jaar aan verenigingstraditie en de meest legendarische borrels en feesten kan garanderen. Nog niet meteen volledig overtuigd?


Cantus.jpg
kk.png
studie.png

Gezelligheid


Bij Circumflex komen studenten met verschillende achtergronden en studierichtingen elkaar tegen. In je eerste jaar vorm je een jaarclub en kun je bij een dispuut betrokken worden. Onze leden kunnen vier dagen per week op de Sociëteit terecht voor een borrel, om te eten of om feest te maken. Ook buiten de kroeg vinden veel activiteiten plaats, zoals de jaarlijkse INKOM-cantus die je niet mag missen!

Studentenhuis


Een groot gedeelte van onze leden woont op een verenigingshuis. Samen eten, studeren, borrelen en bankhangen met huisgenoten van je vereniging is natuurlijk precies waar jij naar op zoek bent. Wil je als aankomend student op een verenigingshuis wonen, of misschien eerst een slaapplek tijdens de INKOM krijgen? Stuur simpelweg een mail naar extern@circumflex.nl!

Ontwikkeling & Carrière

Bij Circumflex word je op verschillende manieren klaargestoomd voor de toekomst. Door bijvoorbeeld de ontwikkeling van soft skills en goed contact met ouderejaars en reünisten halen leden van Circumflex snel hun studie en vinden ze beter aansluiting op de arbeidsmarkt dan andere studenten. Bovendien beschikken we over studieplekken voor leden, handig aangezien de universiteitsbibliotheek vaak vol zit.
kaap_achter.png
ahcvierkant.png
mshc.png

Sociëteit de Kaap


Circumflex is als enige studentenvereniging in Maastricht gehuisvest in de binnenstad, en wel in een monumentaal pand om de hoek van het Vrijthof. Er zijn meerdere kroegzalen, bestuurs- en commissiekamers, studieplekken, een professionele keuken en een terras. Dit is de perfecte plek voor je tweede thuis tijdens je studententijd in Maastricht!

Aller Heiligen Convent


Circumflex maakt onderdeel uit van het Aller Heiligen Convent (AHC), een landelijk verband van ruim 12.000 studenten. Gaan jouw vrienden studeren in Leiden, Utrecht, Wageningen, Delft, Amsterdam, Nijmegen, Groningen, Rotterdam of Tilburg? Dan is er een grote kans dat je ze terugziet op onze gezamenlijke feesten!

Sport


Niet alleen in de collegebanken en op de kroeg, maar ook op de sportvelden kom je onze leden tegen. De Maestrichtse Studenten Hockey Club (MSHC) is immers onze ondervereniging. Jouw lidmaatschap bij Circumflex is hiermee perfect te combineren. Geen hockeyer? We zetten jaarlijks wedstrijden tegen andere studentenvoetbalteams op in het MVV stadion!