Word lid!Ben jij van plan om je studententijd écht naar een hoger niveau te tillen? Dan sluit je je aan bij Circumflex, de studentenvereniging die dit met het grootste ledenbestand van Maastricht, bijna vijftig jaar aan verenigingstraditie en de meest legendarische borrels en feesten kan garanderen. Nog niet meteen volledig overtuigd?


cantus.png
kk.png
studie.png

Gezelligheid

Bij Circumflex komen studenten met verschillende achtergronden en studierichtingen elkaar tegen. In je eerste jaar vorm je een jaarclub en kun je bij een dispuut betrokken worden. Onze leden kunnen vier dagen per week op de Sociëteit terecht voor een borrel, om te eten of om feest te maken. Ook buiten de kroeg vinden veel activiteiten plaats, zoals de jaarlijkse INKOM-cantus die je niet mag missen!

Studentenhuis

Een groot gedeelte van onze leden woont op een verenigingshuis. Samen eten, studeren, borrelen en bankhangen met huisgenoten van je vereniging is natuurlijk precies waar jij naar op zoek bent. Wil je als aankomend student op een verenigingshuis wonen, of misschien eerst een slaapplek tijdens de INKOM krijgen? Stuur simpelweg een mail naar extern@circumflex.nl!

Ontwikkeling & Carrière

Bij Circumflex word je op verschillende manieren klaargestoomd voor de toekomst. Door bijvoorbeeld de ontwikkeling van soft skills en goed contact met ouderejaars en reünisten halen leden van Circumflex snel hun studie en vinden ze beter aansluiting op de arbeidsmarkt dan andere studenten. Bovendien beschikken we over studieplekken voor leden, handig aangezien de universiteitsbibliotheek vaak vol zit.kaap_achter.png
ahcvierkant.png
mshc.png

Sociëteit de Kaap

Circumflex is als enige studentenvereniging in Maastricht gehuisvest in de binnenstad, en wel in een monumentaal pand om de hoek van het Vrijthof. Er zijn meerdere kroegzalen, bestuurs- en commissiekamers, studieplekken, een professionele keuken en een terras. Dit is de perfecte plek voor je tweede thuis tijdens je studententijd in Maastricht!

Aller Heiligen Convent

Circumflex maakt onderdeel uit van het Aller Heiligen Convent (AHC), een landelijk verband van ruim 12.000 studenten. Gaan jouw vrienden studeren in Leiden, Utrecht, Wageningen, Delft, Amsterdam, Nijmegen, Groningen, Rotterdam of Tilburg? Dan is er een grote kans dat je ze terugziet op onze gezamenlijke feesten!

Sport

Niet alleen in de collegebanken en op de kroeg, maar ook op de sportvelden kom je onze leden tegen. De Maestrichtse Studenten Hockey Club (MSHC) is immers onze ondervereniging. Jouw lidmaatschap bij Circumflex is hiermee perfect te combineren. Geen hockeyer? We zetten jaarlijks wedstrijden tegen andere studentenvoetbalteams op in het MVV stadion!38839147_803804536409969_1256068253776609280_o.png


Zondag: Hamburgers + PubQuiz

Voordat de INKOM begint, organiseert SV Circumf

lex op zondag 19 augustus 2018 alvast een prachtige avond voor je. Om 17:00 ben je welkom om een heerlijke hamburger te komen eten in de Beach Lounge achter onze Sociëteit, en aansluitend organiseren we binnen een pubquiz! Laat de INKOM goed beginnen en zorg dat je er de 19e bij bent op Sociëteit de Kaap!

Maandag: The Kickoff ft. Bizzey

Tijdens de grootse opening op de Markt hebben DJ Tjukster & MC Hanzie, twee van onze resident DJ's en actieve leden, jullie opgewarmd voor dé act van INKOM 2018: BIZZEY! De artiest die al wekenlang de Spotify top 50 aanvoert is op 21 augustus 2018 te vinden op de Sociëteit van SV Circumflex aan de Capucijnenstraat, om de hoek van het Vrijthof. Vier jaar geleden stond hij al op ons podium als DJ van Yellow Claw, en dit keer wordt het minstens zo spectaculair. Dit wil je niet missen!

Dinsdag: MECC Afterparty ft. Resident DJ's

Ben jij na MECC Tuesday nog helemaal niet klaar met fe

esten? Kom dan naar dé afterparty op Sociëteit de Kaap! Pak vanaf het MECC de bus naar het centrum en kom met ons van 03.00u tot 05.00u verder partyen op de mooiste vereniging die Maastricht rijk is!

Woensdag: Cantus - GRATIS BIER

Op de woensdag van de INKOM organiseert SV Circumflex tijdens activities of choice haar befaamde Cantus met GRATIS BIER! Het meest unieke evenement van de INKOM waarbij je 3 uur lang gratis drinkt*, en kunt genieten van onbeperkt feest zoals je nog nooit eerder hebt gezien.
Wil je écht een goed beeld krijgen van Studentenvereniging Circumflex en wat het studentenleven inhoudt? Kom dan woensdag om 15.00u naar Lage Frontweg 2 en vier het meest legendarische feest dat Maastricht kent!

*Water is ook gratis verkrijgbaar

Donderdag: Rad van Fortuyn - Win een scooter!

Op donderdagavond organiseert SV Circumflex een feest voor winnaars! Het Rad van Fortuyn zal door de avond heen draaien, en we hebben een aantal geweldige prijzen te verloten.
Als klap op de vuurpijl wordt er onder iedereen die zich tijdens de INKOM-week bij SV Circumflex heeft ingeschreven een waanzinnig soepele SCOOTER verloot!
Om dit spektakel te begeleiden staat het waanzinnige feestduo Gebroeders Scooter achter de draaitafels. Zorg dat je erbij bent voordat je aanstaande jaargenoten er met de prijzen van door gaan!

Vrijdag: Wraptastic Friday


De laatste dag van de INKOM is alweer aangebroken wat betekent dat we nog één keer gaan knallen tijdens het aller laatste feest van INKOM 2018. Kom tussen 17.00u en 19.00u langs in de Circumflex Beach Lounge en laad je op onder het genot van Mexicaanse wraps, nachos en buckets Claro tijdens Wraptastic Friday!


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

De Algemene Introductieweek van Maastricht, de INKOM, wordt georganiseerd door de Werkgroep INKOM namens Maastricht University en Zuyd Hogeschool. De Werkgroep INKOM is als organisatie verantwoordelijk voor het gehele INKOM programma. De Werkgroep INKOM en SV Circumflex werken samen tijdens de activiteiten.