Het Circumflex Gevoel


Meld je via deze link aan!

Wil JIJ een indruk krijgen van jouw nieuwe studentenstad Maastricht en haar verbluffende studentenleven? Dit is je kans! Na al twee geslaagde edities kun je je nu inschrijven voor de derde editie!

Helaas kunnen de scholierenfeesten der SV Circumflex dit jaar geen doorgang vinden, maar daar hebben wij een oplossing voor gevonden. Zeker in dit jaar is het belangrijk je goed te oriënteren op het gebied van jouw studentenleven. Dus niet getreurd! Dit is zeker mogelijk. 

Onze leden geven je op 1 juli, tijdens de Het Circumflex Gevoel, een rondleiding door Maastricht, zullen je de mooiste plekjes laten zien in de stad, genieten we daarna samen op onze Sociëteit van een koud biertje en laten we je kennis maken  'de Kaap'. Er zal de gelegenheid zijn om al je vragen te stellen, leden te ontmoeten en een voorproefje te krijgen van jouw studentenleven!

Heb jij altijd al willen weten wat een studentenvereniging nou écht inhoudt? Of wat een jaarclub, dispuut of commissie is? Neem dan al je vrienden mee en dan zien we jou op dinsdag 1 juli!

We zullen na de eindexamens ook nog een Circumflex Experience plannen, zodat jij dit niet hoeft te missen! Met vragen kun je altijd mailen naar Stef Hagen via extern@circumflex.nl.

www.guyhouben.com_circumflextuin_fbres_25_of_69.JPG