Nieuws

Verwijderen foutgeparkeerde fietsen

Verwijderen foutgeparkeerde fietsen

Op 14 juli is Maastricht Bereikbaar in opdracht van gemeente Maastricht gestart met de fietscampagne Staat’ie goed? Parked just right?. Op 30 september stopt Maastricht Bereikbaar met de fietscampagne. De gemeente start dan vanaf 1 oktober met het handhaven op foutgeparkeerde fietsen in de stationsomgeving.? 

Wat gaat er vanaf 1 oktober veranderen? 
Vanaf 1 oktober mogen fietsen niet meer foutgeparkeerd staan in de stationsomgeving in Wyck. De gemeente verwijdert fietsen die langer dan een uur foutgeparkeerd staan. De foutgeparkeerde fiets gaat naar het gemeentelijk fietsdepot aan de Gerardusweg 39. Daar kan de fiets worden opgehaald. Het depot is op maandag van 13.00 tot 17.00 uur en op donderdag van 18.00 tot 20.00 uur (tot 1 januari 2019) geopend. 

Welke communicatiemiddelen zetten wij hiervoor in?? 
Op de gemeentelijke website www.gemeentemaastricht.nl/fiets staat informatie over het handhaven van foutgeparkeerde fietsen in de stationsomgeving. Ook plaatsen we berichten op onze facebookpagina en twitter. Wij hopen dat u deze berichtgeving zal delen en liken. Verder hebben we 1 keer in de week de verschijning van de gemeentelijke nieuwsbrief. Ook hierin berichten we over de nieuwe situatie. Iedereen kan zich abonneren op deze nieuwsbrief: https://www.gemeentemaastricht.nl/over-maastricht/publicaties/nieuws/

Een interessante website om ook onder de aandacht te brengen is www.maastrichtbereikbaar.nl/fiets. Hier staat alle informatie over fietsenstallingen in de stad.

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen